Toborzási stratégiai tanácsadás

A Future Talents Consulting Kft. tapasztalt szakemberek, közép és felsővezetők felkutatására specializálódott. Keresési módszereink ezeken a szinteken tudnak hozzáadott értéket adni a hozzánk forduló cégeknek.

light bulb

Ennél alacsonyabb szinteken viszont szeretnénk a szakértelmünkkel, tanácsadás formájában segíteni a vállalatokat. A nyitott állások nagy része betölthető álláshirdetés vagy adatbázis szűrés útján. A cégek belső adatbázisai is számtalan értékes jelöltet tartalmaznak, akikkel senki nem foglalkozik. ahhoz hogy ezeket a rejtett lehetőségeket egy cég ki tudja aknázni szemléletváltásra és megújulásra van szükség toborzási területen. Ha úgy érzed, hogy a céged toborzás kiválasztására ráférne egy alapos átvizsgálás és egy szakértői vélemény min kellene változtatni ahhoz, hogy az üzleti folyamatok diktálta felvételi igényeket a leghatékonyabban oldjátok meg, idő, mennyiség, minőség és költség szempontból, akkor szemezgess az alábbi témák között és kérj ajánlatot tőlünk.

Témák, amikkel tanácsadásért hozzánk fordulhattok recruitment területen:

  • Toborzási folyamat fejlesztése – hatékonyabbá tétele
  • Toborzási KPI-ok kialakítása és adatvezérelt toborzás kialakítása
  • Karrier és social media oldal hatékonyság
  • Álláshirdetések átdolgozása – hirdetési stratégia megújítása
  • Toborzási csapat fejlesztése – egyéni/csoportos
  • Tréningek: interjútechnika, social recruiting, álláshirdetési szövegek kreatív írása, sourcing csatornák bővítése

Ha kipróbálnád bennünket és igazi partnerre vágysz a toborzás fejlesztésében, akkor kérj ajánlatot a recruitment@futuretalents.hu-n keresztül.