Rólunk

A Future Talents Consulting Kft. egy olyan egyedülálló tanácsadó iroda, ahol a szakemberek és a vállalatok igényei egyaránt kiemelt figyelmet kapnak.

Szenvedélyesen szeretjük a munkánkat és az hajt előre minket, hogy folyamatosan innovatív és kreatív megoldásokkal dolgozzunk a potenciális jelöltek felkutatása során.

Vállalatok számára fő szolgáltatásunk az executive search, azaz vezetői kiválasztás. Kapcsolati hálónk minőségi és szakmájukra igényes, magas színvonalat képviselő jelöltekből áll, köszönhetően kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünknek, valamint a karrier tanácsadások során megismert szakembereknek.

Hiszünk abban, hogy több mint 10 éves tapasztalatunk a toborzás-kiválasztás területén komoly értéket képvisel a magyar munkaerőpiacon. A hozzánk forduló szakembereknek ezt a tudást adjuk át testreszabott formában a karrier tanácsadások során. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink olyan munkahelyeken dolgozzanak, amelyek az erősségeikre építenek. Mindezek mellett a folyamatos tanulás, az önképzés és a megújulás elengedhetetlen pillérei egy sikeres karrierútnak.