Gyulai Laura

“Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap, mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.” – Nicholas Vujicic

“Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap, mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.” – Nicholas Vujicic 

Laura elhivatott és kíváncsi HR szakember, aki szeretné megérteni az emberek történeteit, mozgatórugóját. Hisz abban, hogy mindenki kiteljesedhet a munkájában, ha megtalálja azt, amit szívvel-lélekkel tud csinálni. Őszinte érdeklődésének és nyitottságának köszönhetően könnyen ráérez arra, hogyan tudna hasznos segítséget nyújtani a hozzá fordulóknak.  
 
A HR-t hivatásának tekinti, melyben széleskörű tapasztalatot szerzett az eddigi karrierje során. Fejvadászként megtanulta, hogy mi kell egy sikeres pályázathoz, hogyan lehet eljutni az álom munkáig. Vállalati HR-esként pedig belelátott abba, hogy milyen készségekre és képességekre van szükség a karrierépítéshez, hogyan lehet érvényesülni a munka világában.  
 
Az évek során megismerte a gyártó cégek működését, az építőipar és az ingatlanfejlesztés területét és betekintést nyert az SSC-k világába. Széleskörű piacismeretre és kapcsolatrendszerre tett szert, sokféle különböző karrierutat követett végig. Célja, hogy tapasztalatait felhasználva minél több embert tudjon hozzásegíteni karriercéljai eléréséhez és ezáltal egy boldogabb élethez.  
 
Laura praktikus, gyakorlati tippekkel segíti a hozzá fordulókat abban, hogy tökéletesre csiszolják önéletrajzukat és a személyes találkozón is lenyűgözzék leendő munkáltatójukat. Ha pedig karrierrel kapcsolatos elakadásról, bizonytalanságról van szó, szívesen segít tanácsaival a tovább haladásban. CV tanácsadásra, karrier tanácsadásra és próbainterjúra tudtok hozzá jelentkezni.