Patai Krisztina

Mottója: “Többet ésszel mint erővel – Work Smarter not harder!”

Magyarország piacvezető munkaerő közvetítő cégénél töltött el 10 tartalmas és izgalmas évet, ahol vezetőként több csapatot irányított pénzügy, jog, gyógyszeripari és IT toborzási területeken.

Sikeres vezetői karrierjét 2016-tól szabadúszó karrier tanácsadóként folytatta, ahol coaching és tanácsadás keretében segített a hozzá forduló szakembereknek. 2018-ban alapította meg a Future Talents Consultingot, ahol fejvadászként és karrier tanácsadóként formálja a hazai munkaerő piacot.

Szenvedélye a munkája, szerencsésnek érzi magát, mert ha ingyen kellene dolgoznia, akkor is pontosan ezt csinálná.

Energiával tölti fel ha új embereket ismerhet meg.

Küldetésének érzi, hogy minél több elégedett munkavállaló legyen Magyarországon. Szerinte a munkavégzés nem egy szükséges rossz, ami az életünket nehezíti, hanem lehet öröm és siker forrás, eszköz arra, hogy megvalósítsuk a terveinket és álmainkat az életünk különböző területein.

2015-ben lett coach, 2018-ban a nemzetközi coach szövetség ACC képesítését is megszerezte, mellyel Magyarországon 180 coach rendelkezik összesen.

Imád tanulni és fejlődni, az élethosszig tartó tanulásban hisz, folyamatosan keresi a fejlődés lehetőségét, rendszeresen jár coaching és recruitment témájú workshopokra, konferenciákra, amik új ötleteket és módszertani inspirációt adnak számára.

Ebben szeretne neked is segíteni, hogy te is megtaláld azt a tevékenységet, ami örömöt ad neked és előrébb visz az életedben! Mert minden ember csupa TUDÁS – TAPASZTALAT- TEHETSÉG ÉS LEHETŐSÉG! TE is! Ha nem hiszed, gyere el hozzá és tégy egy próbát vele!