5 jel, hogy jól működnél SSC-ben

21 August 2019
Patai Krisztina

Trapp Réka kolléganőnk sorozata következik arról, vajon milyen típusú munkahelyre illesz igazán. Lássuk, Te beleillesz-e az SSC-k világába! I. Az angolon kívül beszélsz még legalább […]

Trapp Réka kolléganőnk sorozata következik arról, vajon milyen típusú munkahelyre illesz igazán. Lássuk, Te beleillesz-e az SSC-k világába!

I. Az angolon kívül beszélsz még legalább egy nyelvet folyékonyan. 

Az ssc-kben háttértámogatás folyik, ezért legtöbbször elvárás a plusz nyelvtudás, minél különlegesebb, annál jobb. Beszélsz norvégul, hollandul vagy mandarinul? Kapkodni fognak utánad!

II. Nem gond számodra a shift-es munkarend, vagy bemenni ünnepnapokon az irodába.

Sokszor időeltolódás van a támogatandó és a támogató ország között, így megeshet, hogy éjszaka kell dolgozni, vagy ünnepnapon, mert mondjuk Amerikában nem ünneplik augusztus 20-át. Pozitívum: ezzel lehet előre kalkulálni, és még több fizetés is jár érte.

III. Vannak vezetői ambícióid, vagy szívesen mennél külföldre dolgozni.

Az SSC-k nagyon rugalmasak, és elismerik a tehetségeket. Ha valaki ügyes, hamar vezető válhat belőle, de akár könnyen ki is próbálhatja magát többi országban, amik még szerepet látnak el a cég életében.

IV. Szociális vagy, szeretsz csapatban dolgozni.

Az SSC-kben open office-ban dolgoznak, áltálában nagyobb csapatban. A jó hír: sokszor mennek team building-re, vagy cégen kívüli programra. Illetve sokszor új irodaházban működnek, ahova gyakran újhullámos kávézók, és éttermek települnek, igy a szüneteket modern környezetben, nagyobb társaságban kávézva, vagy falatozva lehet eltölteni, ha valakinek erre lenne igénye.

V. Fontos számodra, hogy jól keress.

Az SSC-kben központosítva vannak a fizetési sávok, amik élen járnak a “financiális versenyben” Magyarországon. Kezdő fizetések akár bruttó 330.000 Ft-tól indulhatnak – ez nyilván pozíció függő is.

Mind az öt igaz rád? Mi bíztatnánk, hogy SSC-kre is nyitottan nézz körül a piacon, nem fogod megbánni! (Én személy szerint nagyon csípem az SSC-k kultúráját, hangulatát, bátran ajánlom ? )

Ha pedig szeretnéd átnézetni az önéletrajzod, tenni egy próbainterjút, mielőtt belevágnál az SSC-s karrieredbe, keresd bátran szakértőinket!